Welkom

Welkom op de website van Eelco Baeten Hovenier.

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd aan de Aarperstraat 36 te Westerhoven van waaruit wij actief zijn op het gebied van Tuinadvies-Ontwerp-Aanleg & Onderhoud.

Een foto impressie op deze website geeft u een duidelijk beeld van wat wij u te bieden hebben en  onze slogan “Buitengewoon Goed” staat voor een tuin wat een verlengstuk wordt van uw huis waarvan u optimaal kunt genieten.

Tuinadvies en Ontwerp

Na een bezoek bij u thuis luisteren wij naar uw wensen want de tuin van uw dromen verwezenlijken is voor ons een uitdaging om hiermee met vakkennis, maar vooral met passie en creativiteit aan de slag te gaan.

Na een eerste ontwerp en begroting maken wij met u een nieuwe afspraak waarbij we samen bespreken wat voor mogelijkheden er nog zijn voor eventuele aanpassingen.

Als we tot overeenstemming komen en de opdracht akkoord is krijgt u het ontwerp van ons mee. Gunt u ons de opdracht dan starten wij met de werkplanning en maken goede afspraken omtrent de aanvang van de werkzaamheden.

Aanleg

Wat wij u garanderen is een perfecte aanleg van uw tuin waarbij wij zorg dragen voor het aanleveren van alle materialen en een accurate tijdsplanning van het werk.

Bij aanleg hoort natuurlijk ook het bestraten van opritten, terrassen en paden, uitgevoerd naar uw persoonlijke wensen, maar ook het plaatsen van tuinafscheidingen/huisjes en pergola’s en het  aanleggen van tuin- elektra, pompen, filters voor vijvers en poelen,  beregeningsinstallaties.

Onderhoud

Bent u tevreden over uw tuin en wilt u die graag goed onderhouden zien dan telt voor ons als eerste een duidelijke afspraak over de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

Wat wij u bieden is het meest voorkomende onderhoud in het voor-en najaar seizoen zoals gazononderhoud, onkruid vrijmaken van borders opritten en paden, snoeien van bomen en heesters, renovatie en/of onderhoud van uw bestaande tuin, afvoeren van tuinafval.